top of page

TOERUSTEN

Toerusting geven we vorm samen met Stichting Gave. Stichting Gave verlangt ernaar dat de vluchtelingen die naar ons land komen, worden gezien en geliefd. De stichting helpt Nederlandse Christenen in de omgang met vluchtelingen en migranten. De werkers die wij ondersteunen worden door Gave begeleid. Daarnaast bieden we zelf regelmatige coaching aan. Op die manier leren we elkaar goed kennen en kunnen we inspelen op kansen om de relatie met de Zwolse kerken en missionaire activiteiten vorm te geven. 

toerusten.jpeg

VERBINDEN

We helpen onze werkers om te doen waar ze zich toe geroepen voelen. Dat is in de eerste plaats de zorg voor 'eigen' groepen. Maar we werken ook aan verbinding met Zwolse kerken en activiteiten. Hierdoor willen we onder anderen de jongeren onder de migranten mogelijkheden bieden om aan te sluiten bij jongeren in de Zwolse kerken. En onze werkers betrekken bij missionaire en kerkelijke activiteiten in Zwolle. 

WhatsApp Image 2021-04-07 at 19.48.56.jp

HELPEN

Afhankelijk van de specifieke situatie van onze werkers, bieden we hen financiële ondersteuning. Dit geeft hen ruimte om vorm te geven aan hun bediening. Hiervoor hebben we uw steun nodig. Uw bijdrage is van harte welkom!

Kids in Church
bottom of page