top of page
Zoeken
  • pietermesselink

Een half jaar onderweg!

Sinds de start van onze stichting afgelopen maart zijn we inmiddels zes maanden verder. We hebben zo'n 40 kerken in de regio Zwolle aangeschreven over onze plannen. Van een heel aantal ontvingen we bemoedigende berichten terug. Van een aantal ook een gift, waaronder een hele grote. Verschillende kerken willen ons structureel gaan ondersteunen en zoeken samenwerking. Daar zijn we dankbaar voor.


Ds. Hany heeft naast samenkomsten in Zwolle ook de groepen in Deventer en Arnhem weer opgestart. Veel gebeurt nog online, maar er zijn meer mogelijkheden om elkaar ook echt te ontmoeten. Dat geeft meer inhoud aan de samenkomsten: het elkaar zien heeft zo'n grote meerwaarde! Daarnaast werkt hij aan online discipelschap: groepen mensen uit verschillende landen ontmoeten elkaar rond Jezus. In deze groepen gaf een iemand terug dat hij het bijzonder vindt dat christenen zoveel vrede uitstralen! Dat geeft dan weer goede aanleiding om het te hebben over de Bron: Jezus, die vrede geeft die alle verstand te boven gaat! Via Facebook zijn de diensten te volgen. Vele duizenden van over de hele wereld hebben toegang!Met de gezondheid van Ds. Munawar gaat het niet goed. Na eerdere klachten is hij opgenomen in het ziekenhuis en hij heeft inmiddels een zware hartoperatie met drie bypasses achter de rug. Na de operatie kwam er nog een keelontsteking bij. Hij gaat op 3 november naar revalidatiecentrum Zandhove voor herstel.


Ds. Hany heeft gesprekken met de gemeente. Zijn uitkering loopt nog tot einde januari 2021. vanaf dat moment heeft hij andere inkomstenbronnen nodig. Tegen die tijd hopen we als stichting de ondersteuning op orde te hebben, in ieder geval voor twee dagen in de week. Bidt u mee dat dat gaat lukken?


We zijn in gesprek met kerken die werk willen maken van interculturele uitwisseling. Bijvoorbeeld door een keer een gezamenlijke kerkdienst te organiseren. Mocht u interesse hebben, neem gerust contact met ons op via info@sigz.net!


112 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page